A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Краснопільської селищної ради

Новини

В Краснопільському ліцеї № 2 відкрито Хаб психологічної підтримки "Зона комфорту"

У рамках програми "Молодь Сумщини", за підтримки Управління молоді та спорту Сумської ОДА в Краснопільському ліцеї № 2  відкрито інноваційний проєкт - Хаб психологічної підтримки "Зона комфорту". Ініціатором проекту виступила психолог ліцею Вікторія Ушкалова. Цей крок спрямований на створення безпечного простору, де кожен учень може знайти розуміння, підтримку та допомогу у вирішенні своїх проблемних питань. Хаб "Зона комфорту" не лише надає доступ до психологічної допомоги, а й створює атмосферу взаємопідтримки та спільної роботи, сприяючи розвитку емоційного і соціального благополуччя серед здобувачів освіти. Спільними зусиллями ми будуємо майбутнє, де кожен учень має можливість розвиватися та досягати своїх цілей.

17:48 08.02.2024

Юні спортсмени Краснопільщини взяли участь в довгоочікуваному та напруженому обласному фіналі «Cool Games»

На Сумщині яскраво стартували фінальні змагання обласного етапу Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів «Cool Games», який проводиться з метою реалізації ініціативи Президента України «Пліч-о-пліч».

08:29 21.12.2023

Передача ноутбуків для Краснопільської громади

Сьогодні керівники закладів загальної середньої освіти, що знаходяться на відстані до 5 кілометрів від кордону з російською федерацією, взяли участь у заході, на якому відбулася передача ноутбуків, наданих Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) спільно з Міністерством освіти і науки України, для забезпечення доступу до дистанційного навчання здобувачів освіти, які потребують цифрових пристроїв.  Захід відбувся за участі голови Сумської обласної державної адміністрації  - начальника обласної військової адміністрації Володмира Артюха та представника Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), координатора освітніх програм Анатолія Безпалюка. Для закладів освіти Краснопільської селищної ради передано 163 ноутбуки.

16:35 24.11.2023

Учні Краснопільськоі громади серед кращих в Сумському районі в змаганнях «Сool Games»!

16 листопада  в м. Суми відбувся зональний етап змагань Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів «Сool Games», в яких змагалися учні закладів освіти Сумського району. І яка б не була складна ситуація в житті, які б життєві негаразди не стали на шляху нашої освіти, але наші творчі та ініціативні вчителі фізичної культури та їх талановиті учнів показали рівень своєї підготовки у таких змаганнях. Нагадаємо, що команда Самотоївського ліцею приймала участь обласному етапі цих змагань у минулому навчальному році та гідно представила нашу громаду, а самі учні отримали масу задоволення та позитиву.

16:30 16.11.2023

Колегія відділу освіти

2 листопада  під головуванням начальника відділу освіти Краснопільської селищної ради Лариси Дерев'янченко відбулася колегія відділу освіти. На порядок денний колегії було винесено питання «Про підсумки проведення Національного мультипредметного тесту у 2023 році» та «Соціальна роль закладів освіти в умовах воєнного стану». За підсумками колегія ухвалила рішення, які спільними зусиллями доведеться вирішувати адміністрації закладів та відділу освіти.

09:30 03.11.2023

Олімпійський тиждень в закладах освіти Краснопільської громаді: як це було…

Добіг до завершення традиційний для закладів освіти громади «Олімпійський тиждень», який був організований у закладах освіти громади протягом вересня-жовтня 2023 року. Тиждень був спрямований на популяризацію спорту, здорового способу життя та розвиток олімпійського руху. Упродовж тижня діти знайомились з історією олімпійських ігор, демонстрували свою спритність, швидкість, згуртованість та високий рівень спортивних вмінь. Нажаль наші учні позбавлені можливості позмагатися очно і всі заходи проводились в дистанційному форматі.

08:55 30.10.2023

ОЛІМПІЙСЬКИЙ УРОК

Сьогодні, 23 жовтня в м. Суми відбувся обласний відкрий олімпійський урок під егідою Сумського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України , у рамках якого було нагороджено переможців та призерів обласного онлайн-конкурсу малюнків та літературних творів «Олімпійський рух: історія та сьогодення» серед учнів Сумської області. Краснопільську громаду в цьому конкурсі представили 5 учнів, проте призером в номінації «Малюнок» став учень Осоївського ліцею Краснопільської селищної ради Ярослав ЗАЇКА. Всі переможці та призери мали змогу поспілкуватися з олімпійською призеркою Оленою ПЕТРОВОЮ, представниками спортивної еліти Сумщини.

16:57 23.10.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень