A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Краснопільської селищної ради

Відбулася онлайн-нарада з вчителями фізичної культури та адміністраціями закладів освіти щодо реалізації в громаді змагань "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги" в рамках  ініціативи Президента України

Дата: 16.01.2024 16:25
Кількість переглядів: 35

17 січня 2024 року відбулась онлайн - нарада з заступниками керівників закладів загальної середньої освіти та вчителями фізичної культури з питань організації проведення Всеукраїнського фізкультурно-спортивного заходу серед учнів та учениць «Шкільні ігри», фізкультурно-спортивних заходів «Пліч-о-пліч», змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» в рамках  ініціативи Президента України.

Відповідальний за проведення організацію вищевказаних заходів у громаді, головний спеціаліст Аліна МОСТОВА, надала роз’яснення щодо  особливостей організації проведення заходів  в рамках ініціативи Президента «Пліч-о-пліч».

Мета змагань – збільшити частку учнів та учениць, які постійно займаються фізичною культурою і спортом, підвищити рівень фізичної активності учнів та відволікти дитяче населення громади від реалій сьогодення. Нажаль, безпекова ситуація не дозволяє повноцінно провести шкільні та міжшкільні етпии вищезазначених змагань, проте вчителі фізичної культури, класоводи, класні керівники та педагоги-організатори закладів освіти Краснопільської громади роблять максимальну роботу для підготовки учнів до зональних змагань та популяризацію спорту серед учнів.

Так, у рамках Програми «Спортивні шкільні ліги Сумщини»  з вчителями обговорено майбутню підготовку учнів до участі з пʼяти видів спорту: баскетбол, волейбол, футзал, спортивне орієнтування та черліденг. На нараді було обговорено проблемні питання організації фізкультурно-спортивної роботи в умовах дистанційного навчання, можливість участі учнів громади в заходах «Пліч-о-пліч».

За результатами онлайн-наради дані протокольні доручення та окреслено ряд завдань до виконання.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень