A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Краснопільської селищної ради

Новини

ВІТАЄМО З ДНЕМ ПОЗАШКІЛЛЯ!

Сьогодні, 15 вересня, відзначаємо День позашкілля! Позашкільна освіта є невід’ємним складником освіти. І саме вона надає змогу дітям та молоді розвивати свої здібності й таланти у сфері освіти, науки, культури, фізичної культури і спорту, технічної та іншої творчості. Відвідуючи гуртки, творчі об’єднання, секції позашкільних закладів, діти отримують можливість на здобуття таких навичок і вмінь, які необхідні для їхньої соціалізації, подальшої самореалізації та професійної діяльності.

10:48 15.09.2023

Платформа "MRIYA"

Департаментом кіберполіції Національної поліції України спільно з волонтерами та небайдужими громадянами було створено проєкт "МРІЯ" - протидія російським окупантам в медіа-просторі.

15:14 05.09.2023

СЕРПНЕВА ОНЛАЙН-КОНФЕРЕНЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ 2023

Засідання  серпневої конференції педагогічних працівників Краснопільської селищної ради проведено 31 серпня 2023 року в форматі онлайн-засідання на тему: «Освіта Краснопільщини: безпека, раціональність, якість».

15:07 01.09.2023

У закладах загальної середньої освіти Краснопільської селищної ради відбувся онлайн-конкурс малюнків та літературних творів «Олімпійський рух: історія та сьогодення»

На виконання наказу Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 11.04.2023 №142-ОД «Про проведення онлайн-конкурсу малюнків та літературних творів «Олімпійський рух: історія та сьогодення» серед учнів Сумської області», з метою виховання у дітей та підлітків закладів освіти громади гуманістичних ідеалів олімпізму, формування у них потреби ведення здорового способу життя, розвитку творчих здібностей та залучення їх до активних занять спортом і фізичною культурою, відповідно до наказу відділу освіти Краснопільської селищної ради від 24.04.2023 №117-ОД «Про проведення онлайн-конкурсу малюнків та літературних творів «Олімпійський рух: історія та сьогодення» серед учнів Краснопільської селищної ради» протягом травня-червня 2023 року відбувся конкурс у закладах освіти громади.

10:25 03.07.2023

Відзначення Міжнародного дня захисту дітей

Не зважаючи на тривожні події сьогодення, життя триває. Сьогодні – перший день літа. В Україні 1 червня традиційно відзначається Міжнародний день захисту дітей. Закладами освіти Краснопільської селищної ради проведено ряд заходів з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей. Зважаючи на ситуації, в яких перебуває наша громада заходи відбулися в різних форматах. Зокрема, це і виховний захід "1 червня - День захисту дітей", онлайн-заняття "Щасливе дитинство", фотофлешмоби, малюнки на асфальті "Дитячі мрії", майстер-класи, онлайн-квести  "Літо, зустрічай", "Діти - наше майбутнє", онлайн-віктрини, онлайн-челенджі, конкурси малюнків, танцювальні програми, руханки, години спілкування тощо.  

16:09 01.06.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень