A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Краснопільської селищної ради

Новини

Колегія відділу освіти

2 листопада  під головуванням начальника відділу освіти Краснопільської селищної ради Лариси Дерев'янченко відбулася колегія відділу освіти. На порядок денний колегії було винесено питання «Про підсумки проведення Національного мультипредметного тесту у 2023 році» та «Соціальна роль закладів освіти в умовах воєнного стану». За підсумками колегія ухвалила рішення, які спільними зусиллями доведеться вирішувати адміністрації закладів та відділу освіти.

09:30 03.11.2023

Олімпійський тиждень в закладах освіти Краснопільської громаді: як це було…

Добіг до завершення традиційний для закладів освіти громади «Олімпійський тиждень», який був організований у закладах освіти громади протягом вересня-жовтня 2023 року. Тиждень був спрямований на популяризацію спорту, здорового способу життя та розвиток олімпійського руху. Упродовж тижня діти знайомились з історією олімпійських ігор, демонстрували свою спритність, швидкість, згуртованість та високий рівень спортивних вмінь. Нажаль наші учні позбавлені можливості позмагатися очно і всі заходи проводились в дистанційному форматі.

08:55 30.10.2023

ОЛІМПІЙСЬКИЙ УРОК

Сьогодні, 23 жовтня в м. Суми відбувся обласний відкрий олімпійський урок під егідою Сумського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України , у рамках якого було нагороджено переможців та призерів обласного онлайн-конкурсу малюнків та літературних творів «Олімпійський рух: історія та сьогодення» серед учнів Сумської області. Краснопільську громаду в цьому конкурсі представили 5 учнів, проте призером в номінації «Малюнок» став учень Осоївського ліцею Краснопільської селищної ради Ярослав ЗАЇКА. Всі переможці та призери мали змогу поспілкуватися з олімпійською призеркою Оленою ПЕТРОВОЮ, представниками спортивної еліти Сумщини.

16:57 23.10.2023

ВІТАЄМО З ДНЕМ ПОЗАШКІЛЛЯ!

Сьогодні, 15 вересня, відзначаємо День позашкілля! Позашкільна освіта є невід’ємним складником освіти. І саме вона надає змогу дітям та молоді розвивати свої здібності й таланти у сфері освіти, науки, культури, фізичної культури і спорту, технічної та іншої творчості. Відвідуючи гуртки, творчі об’єднання, секції позашкільних закладів, діти отримують можливість на здобуття таких навичок і вмінь, які необхідні для їхньої соціалізації, подальшої самореалізації та професійної діяльності.

10:48 15.09.2023

Платформа "MRIYA"

Департаментом кіберполіції Національної поліції України спільно з волонтерами та небайдужими громадянами було створено проєкт "МРІЯ" - протидія російським окупантам в медіа-просторі.

15:14 05.09.2023

СЕРПНЕВА ОНЛАЙН-КОНФЕРЕНЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ 2023

Засідання  серпневої конференції педагогічних працівників Краснопільської селищної ради проведено 31 серпня 2023 року в форматі онлайн-засідання на тему: «Освіта Краснопільщини: безпека, раціональність, якість».

15:07 01.09.2023

У закладах загальної середньої освіти Краснопільської селищної ради відбувся онлайн-конкурс малюнків та літературних творів «Олімпійський рух: історія та сьогодення»

На виконання наказу Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 11.04.2023 №142-ОД «Про проведення онлайн-конкурсу малюнків та літературних творів «Олімпійський рух: історія та сьогодення» серед учнів Сумської області», з метою виховання у дітей та підлітків закладів освіти громади гуманістичних ідеалів олімпізму, формування у них потреби ведення здорового способу життя, розвитку творчих здібностей та залучення їх до активних занять спортом і фізичною культурою, відповідно до наказу відділу освіти Краснопільської селищної ради від 24.04.2023 №117-ОД «Про проведення онлайн-конкурсу малюнків та літературних творів «Олімпійський рух: історія та сьогодення» серед учнів Краснопільської селищної ради» протягом травня-червня 2023 року відбувся конкурс у закладах освіти громади.

10:25 03.07.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень