A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Краснопільської селищної ради

Учні Краснопільськоі громади серед кращих в Сумському районі в змаганнях «Сool Games»!

Дата: 16.11.2023 16:30
Кількість переглядів: 95

16 листопада  в м. Суми відбувся зональний етап змагань Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів «Сool Games», в яких змагалися учні закладів освіти Сумського району. І яка б не була складна ситуація в житті, які б життєві негаразди не стали на шляху нашої освіти, але наші творчі та ініціативні вчителі фізичної культури та їх талановиті учнів показали рівень своєї підготовки у таких змаганнях. Нагадаємо, що команда Самотоївського ліцею приймала участь обласному етапі цих змагань у минулому навчальному році та гідно представила нашу громаду, а самі учні отримали масу задоволення та позитиву.

Цьогоріч Краснопільщину у другому віковому дивізіоні представили 2 команди:  Самотоївського ліцею та Краснопільського ліцею №1 Краснопільської селищної ради. Наші учні показали достойний рівень підготовки, а учні Краснопільського ліцею №1 вийшли до обласного етапу Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів «Сool Games».

Щиро дякуємо вчителям фізичної культури Вольвачу Ю. М., Хлопенюк А. О. та Придатку М. Г. за плідну та наполегливу роботу з учнями!

Вітаємо призерів та бажаємо перемоги на обласному етапі «Сool Games»!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень