A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Краснопільської селищної ради

Краснопільські волейболістки – призери ІІІ етапу змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» серед команд Сумського району

Дата: 18.04.2024 14:50
Кількість переглядів: 28

17-18 квітня 2024 року в м. Суми відбувся ІІІ (районний, зональний) етап змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» серед команд Сумського району. Нашу громаду представляли юні волейболістки Краснопільського                ліцею №1: Гонтар Аліна, Гонтар Анастасія, Кривошей Валерія, Рубан Вероніка, Гарета Дар’я, Пономарьова Дарина, Хлопенюк Крістіна, Гарета Діана, Рибалка Марія.

Наші дівчатка змагались з командами Лебединської ЗОШ І-ІІІ ступенів №5, Кровненської гімназії, Басівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Старосільського ліцею. У результаті наша команда виборола заслужене ІІІ місце. Вітаємо юних зірочок волейболу з заслуженою відзнакою! Успіху і подальших перемог!

Щиро дякуємо та вітаємо директора Краснопільського ліцею №1 Олену Прийму та вчителів фізичної культури Юрія Вольвача та Альону Хлопенюк з таким потрібним і вагомим досягненням діток в такий складний для громади час! Ви робите велику справу! Хай кожна посмішка призерок буде стимулом і відзнакою Вашої щоденної нелегкої праці і наполегливості! Вітаємо та бажаємо не зупинятись на досягнутому!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень