A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Краснопільської селищної ради

Юні спортсмени Краснопільщини взяли участь в довгоочікуваному та напруженому обласному фіналі «Cool Games»

Дата: 21.12.2023 08:29
Кількість переглядів: 146

На Сумщині яскраво стартували фінальні змагання обласного етапу Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів «Cool Games», який проводиться з метою реалізації ініціативи Президента України «Пліч-о-пліч».

На базі однієї зі шкіл м. Суми за право представляти Сумщину у ІІ віковому дивізіоні на всеукраїнському рівні боролися 11 команд області.

Попри складні умови в країні через збройну агресію російської федерації, постійні обстріли нашої громади, команда учнів Краснопільського ліцею №1 Краснопільської селищної ради гідно представили нашу громаду в обласному фіналі фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів «Cool Games». Наші юні спортсмени показали гарні результати в естафетах та інших активностях.

«Шквал емоцій, сльози радості та поразки – все це складова запеклої, принципової боротьби за звання найкращих!» - зазначили вчителі Краснопільського ліцею №1 Альона Хлопенюк та Юрій Вольвач.

Ми вдячні адміністрації та вчителям фізичної культури опорного закладу Краснопільський ліцей №1 Краснопільської селищної ради за підготовку команди в такий буремний  час. Бажаємо вам не втратити спортивний азарт, показувати усю спортивну міць та найшвидшої перемоги в усьому!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень