A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Краснопільської селищної ради

Учні Самотоївського ліцею взяли участь у ІІІ етапі змагань з футзалу в рамках проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

Дата: 06.05.2024 15:41
Кількість переглядів: 40

Фото без описуНещодавно у м. Суми відбувся ІІІ (районний, зональний) етап змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з футзалу серед команд Сумського району. Нашу громаду представляли юні футболісти Самотоївського ліцею: 1. Левченко Максим, Солопов Олександр, Святобатько Ярослав, Цибулька Євгеній, Тимошенко Матвєй, Осадчий Захар, Касянчик Олександр, Карабут Андрій разом з тренером, вчителем фізичної культури Придатком Миколою Григоровичем.

Наші хлопці змагалися з командами Старосільського, Лебединського, Низівського ліцеї та Улянівської гімназії.

Попри відсутність призового місця наші учні здобули безцінний досвід конкуретної і сильної гри. Це не просто розпалило спортивний азарт, а й стало ще більшим мотивом тренуватися, вдосконалювати свої навички, зміцнювати фізичну форму, щоб надалі давати гідну відсіч суперникам.  

Подяка адміністрації Самотоївського ліцею та вчителю фізичної культури за якісну та непросту роботу з підготовки команд до змагань. Щиро бажаємо подальших успіхів та перемог!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень