A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Краснопільської селищної ради

Колегія відділу освіти

Дата: 03.11.2023 09:30
Кількість переглядів: 129

2 листопада  під головуванням начальника відділу освіти Краснопільської селищної ради Лариси Дерев'янченко відбулася колегія відділу освіти. На порядок денний колегії було винесено питання «Про підсумки проведення Національного мультипредметного тесту у 2023 році» та «Соціальна роль закладів освіти в умовах воєнного стану». За підсумками колегія ухвалила рішення, які спільними зусиллями доведеться вирішувати адміністрації закладів та відділу освіти.

По закінченню колегії відбулася нарада керівників закладів освіти за участю секретаря Краснопільської селищної ради Ірини Юхти, яка звернула увагу присутніх на консолідації зусиль місцевої влади, громади та волонтерських організацій задля збереження закладів освіти та відновлення зруйнованих закладів, допомоги в розвитку наших закладів освіти, які стали осередками безпеки, волонтерства в громаді. Було зазначено, що перспектива розвитку галузі освіти на наших територіях досить складна і непередбачувана, проте ми маємо талановитих працівників та творчих, активних учнів, заради яких громада працює та будує плани на майбутнє.

На нараді розглянуто ряд нагальних та актуальних питань в галузі освіти Краснопільської громади. Зокрема, розглянуто питання про зміни до Положення про проведення атестації педагогічних працівників, формування проєкту бюджету галузі освіти на 2024 рік, ведення обліку дітей шкільного віку та дітей, що проживають у 5-км зоні від державного кордону України, роботу з дітьми з особливими освітніми потребами, проведення шкільних олімпіад з базових предметів у 2023/2024 н.р. та ін. З коротким доповідями виступили спеціалісти відділу освіти Аліна Мостова та Юлія Дегтярьова, директор Центру розвитку педагогічних працівників Раїса Прилєпа та практичний психолог Центру Юлія Янкова, директор Інклюзивно-ресурсного центру Людмила Петрова.

Підвела підсумки наради начальник відділу освіти Лариса Дерев’янченко, яка зауважила, що функціонування системи освіти Краснопільської громади починаються з конкретного закладу і позитивні результати дистанційного навчання учнів матимемо лише об’єднавши знання, вміння та навички у потрібному руслі, дотримуючись вимог сьогодення та враховуючи безпекову ситуацію!

Дякуємо всім присутнім за плідну співпрацю!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень