A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Краснопільської селищної ради

Олімпійський тиждень в закладах освіти Краснопільської громаді: як це було…

Дата: 30.10.2023 08:55
Кількість переглядів: 25

Добіг до завершення традиційний для закладів освіти громади «Олімпійський тиждень», який був організований у закладах освіти громади протягом вересня-жовтня 2023 року. Тиждень був спрямований на популяризацію спорту, здорового способу життя та розвиток олімпійського руху. Упродовж тижня діти знайомились з історією олімпійських ігор, демонстрували свою спритність, швидкість, згуртованість та високий рівень спортивних вмінь. Нажаль наші учні позбавлені можливості позмагатися очно і всі заходи проводились в дистанційному форматі.

В закладах освіти проведено онлайн-вікторини «Знавці спорту», конкурси малюнків «Олімпійські види спорту», руханки «Роби зі мною!», фоточелендж «Спорт у моєму житті», відеочелендж «Ми – маленькі олімпійці» та «Спорт – моє життя», п’ятиденний фоточелендж «Спортивні та незламні», перегляд презентація «Олімпійські ігри», відеочелендж фізичних активностей «Бути здоровим – це модно!» тощо.

Тиждень був активним, спортивним та енергійним, адже всі активно брали участь у спортивних змаганнях, естафетах та з яскравими емоціями весело провели час.  

 Бажаємо всім перемагати не лише у спортивних змаганнях, а й - життєвих!

Дякуємо захисникам і захисницям України за можливість навчатися!

Все буде Україна!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень