A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Краснопільської селищної ради

ДОШКІЛЛЯ СУМЩИНИ З УКРАЇНОЮ У СЕРЦІ

Дата: 09.11.2022 16:01
Кількість переглядів: 16

08 листопада в Департаменті освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації відбулися урочисті заходи з нагоди Обласного дня дошкілля "Дошкілля Сумщини з Україною в серці". Захід складався з двох частин – урочистої вітальної частини та марафону ідей « Дошкілля Сумщини під крилами захисту» (освітній процес в умовах воєнного стану).

   Серед нагороджених грамотою Департаменту освіти і науки Сумської обласної держаної адміністрації нагороджена Мигаль Тетяна Миколаївна, завідувач Краснопільським закладом дошкільної освіти (ясла-садок) №1 "Малятко" Краснопільської селищної ради.

Вікторія ГРОБОВА, директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, привітала працівників закладів дошкільної освіти з обласним Днем дошкілля та подякувала педагогам за їх невтомну працю, любов до вихованців. Вона наголосила: «Професія вихователя особлива, дивовижна та захоплююча. Від мудрості вихователя, його терпіння, уваги, ніжності та турботи залежить доля кожної дитини. Вихователь – помічник, наставник, партнер вихованця у дивовижній подорожі просторами дитинства».

   "Хоч сьогодні ми відзначили почесними грамотами і подяками лише невеличку частину з вас, знайте – ви всі герої, друзі і помічники малечі, світочі дитячих душ", - у своїй вітальній промові наголосила заступник голови Сумської обласної державної адміністрації – керівник обласної військової адміністрації Олена БОЙКО.

  Гостям та учасникам заходу було запропоновано до перегляду виставкова експозиція «Безпечне та здорове освітнє середовище ЗДО» та відеоматеріали кращих педагогів-практиків «Інноваційний поступ дошкільної освіти». 

За результатами проведеного заходу було визначено наступні напрямки подальшої роботи:

безпечне середовище для учасників освітнього процесу;

наступність між ланками дошкільної освіти та початкового навчання в закладах загальної середньої освіти;

охоплення дітей дошкільного віку різними формами навчання;

забезпечення якісної дошкільної освіти шляхом трансформування методичних ідей.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень