A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Краснопільської селищної ради

ПРОВЕДЕНО КОНКУРС З ВІДБОРУ СУБ’ЄКТІВ ОЦІНОЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ НЕЗАЛЕЖНОЇ ОЦІНКИ КОМУНАЛЬНОГО МАЙНА З МЕТОЮ ВИЗНАЧЕННЯ ЙОГО ВАРТОСТІ

Дата: 18.05.2021 15:55
Кількість переглядів: 10

Відділ освіти Краснопільської селищної ради повідомляє, що відповідно до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», Закону України «Про оренду державного та комунального майна» 18.05.2021 проведено конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки комунального майна з метою визначення його вартості та подальшої передачі в оренду.

Відповідно до рішення конкурсної комісії переможцем конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки:

- частина нежитлового приміщення за адресою: 42400 Сумська обл., Сумський район, смт Краснопілля, вул. Мезенівська, б. 4 загальною площею  25,0 кв. м. з метою визначення його вартості для подальшої передачі в оренду визнано - суб’єкта оціночної діяльності Універсальну товарну біржу "Суми" (сертифікат № 553/18 від 09.07.2018 р.).  

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень