A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Краснопільської селищної ради

АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ РОЗВИТКУ ГАЛУЗІ «ОСВІТА» РОЗГЛЯНУТО НА НАРАДІ КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 18.11.2022 15:55
Кількість переглядів: 11

Відповідно до Плану роботи відділу освіти Краснопільської селищної ради 18 листопада 2022 відбулася нарада керівників закладів освіти Краснопільської селищної ради.

На нараді наголошено на  питанні організації освітнього процесу в 2022/2023 навчальному році в умовах воєнного стану. Розглянуто питання формування бюджету, а також планування роботи закладів освіти на 2023 рік.

У процесі обговорення наголошувалося на підготовці вчителів закладів освіти Краснопільської селищної ради до впровадження Державного стандарту базової середньої освіти в контексті Концепції «Нова українська школа», акцентовано увагу присутніх на необхідності організувати на базі комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти проходження курсів підвищення кваліфікації вчителями, які продовжують впровадження реформи Нова українська школа в 5 класах, на рівні 100% від потреби.

Окрім того, під час наради обговорено ряд важливих питань галузі: особливості оцінювання учнів у 5-х класах Нової української школи; організація курсової перепідготовки педагогічних працівників; ведення шкільної документації; розвиток стресостійкості учасників освітнього процесу; облаштування укриттів закладів освіти; ведення обліку дітей дошкільного та шкільного віку; про дотримання правил пожежної безпеки, охорони праці у закладах освіти у 2022-2023 н.р. в умовах воєнного стану.; щодо моніторингу учасників освітнього процесу; забезпечення прав ВПО; ведення офіційних веб-сайтів закладів освіти; особовості роботи з обдарованими учнями у 2022-2023 н.р.; роль і місце музеїв закладів освіти у національно-патріотичному вихованні закладів учнів та молоді; про підготовку до проведення ЗНО у 2023 році.

Підбиваючи підсумки наради, було окреслено головні завдання, що стоять перед керівниками закладів освіти, і наголошено на забезпечені особистого контролю за розвитком  освітнього процесу з використанням дистанційних форм навчання.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень