A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Краснопільської селищної ради

Оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади консультанта Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Краснопільської селищної ради

Дата: 11.01.2022 15:44
Кількість переглядів: 12

Відділ освіти Краснопільської селищної ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади консультанта Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Краснопільської селищної ради.

Найменування і місце знаходження установи:

Комунальна установа «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Краснопільської селищної ради, вул. Мезенівська, б.4, смт Краснопілля, Сумської області 42400.

Найменування посади: Консультант Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Краснопільської селищної ради. Напрям роботи: забезпечення професійного консультування педагогічних працівників закладів дошкільної освіти та педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти з питань планування та визначення траєкторії їхнього професійного розвитку(відповідно до посадових обов’язків). 

Кваліфікаційні вимоги:

На посаду консультанта Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Краснопільської селищної ради може бути призначено особу, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу педагогічну освіту ступеня не нижче магістра(спеціаліста), стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше п’яти років, досвід впровадження інновацій, педагогічних новацій і технологій у системі освіти, досконало володіє сучасними інформаційно-комунікаційними технологіями (в тому числі й використання методів дистанційного навчання), пройшла конкурсний відбір та визнана переможцем конкурсу відповідно до порядку, затвердженого Засновником Центру.

Перелік документів, що подаються до конкурсної комісії:

  • заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • автобіографія  або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  • копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;
  • копія документа про вищу освіту (з додатком, що є невід'ємною частиною) не нижче ступеня магістра (спеціаліста);
  • копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше п’яти  років на момент їх подання;
  • довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;
  • копію документа про повну загальну середню освіту за умови, що такий документ підтверджує вивчення особою української мови як навчального предмета (дисципліни), або державний сертифікат про рівень володіння державною мовою;
  • мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсному відборі, має право додати до заяви про участь у конкурсі інші документи, в тому числі документи, що підтверджують впровадження претендентом інновацій, педагогічних новацій і технологій у системі освіти, у тому числі інформаційно-комунікаційних.

Документи для участі у конкурсі подаються особисто (або подає уповноважена згідно з довіреністю особа) до конкурсної комісії  протягом 20 календарних днів з дня публікації оголошення за адресою: вул. Мезенівська, 4, смт. Краснопілля, відділ освіти Краснопільської селищної ради.

Дата, місце проведення конкурсного відбору, його складові та тривалість учасникам конкурсу будуть повідомлені додатково.

Контактна особа – Комарницька Маргарита Іванівна (тел.7-13-03), електронна пошта     osvita@krasnopilska-gromada.gov.ua.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень