A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Краснопільської селищної ради

СЕРПНЕВА КОНФЕРЕНЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ 2022

Дата: 30.08.2022 16:36
Кількість переглядів: 38

Традиційна освітянська подія – конференція працівників освіти Краснопільської селищної ради відбулась у онлайн форматі 30 серпня 2022 року, у якій взяли участь секретар Краснопільської селищної ради Ірина ЮХТА, начальник відділу освіти Краснопільської селищної ради Лариса ДЕРЕВ'ЯНЧЕНКО, завідувач сектору роботи з експертами управління Державної служби якості освіти у Сумській області Світлана НІКОЛАЄНКО, головний інспектор відділу запобігання надзвичайних ситуацій Сумського районного управління Головного управління ДСНС України в Сумській області Максим АВРАМЕНКО, представники КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Краснопільської селищної ради, керівники та педагогічні працівники закладів освіти Краснопільської селищної ради.

Відкриваючи роботу освітянського форуму, секретар селищної ради Ірина ЮХТА висловила вдячність педагогічній спільноті громади за самовіддану працю у найважчий час для нашої країни. У своєму виступі Лариса Леонідівна сфокусувала увагу на виконанні заходів безпеки під час планування й організації роботи закладів освіти.

Разом із викликами часу пріоритетною місією залишається якісна освіта учнів, знання, які вони здобувають під час освітнього процесу, щоб застосовати їх у подальшому житті, – наголосила Ірина Василівна. – Наше спільне завдання – створити атмосферу довіри й взаємоповаги, забезпечити дітям рівний доступ до якісної освіти. Дарувати знання і набувати їх – це нелегкий труд. Перед вами дуже багато роботи, тож давайте матимемо мужність і здатність триматися разом заради змін на краще, заради нашого спільного добробуту, заради нашої країни, заради наших дітей!

Завідувач сектору роботи з експертами управління Державної служби якості освіти у Сумській області Світлана НІКОЛАЄНКО надала рекомендації щодо забезпечення якісної освіти в режимі дії воєнного стану.

Доповідаючи на педагогічній конференції, начальник відділу освіти Лариса ДЕРЕВ'ЯНЧЕНКО зупинилася на викликах та перспективах в освітній галузі. Принагідно учасники підбили підсумки роботи у 2021-2022 навчальному році, означили особливості організації освітнього процесу у 2022-2023 навчальному році.

Засідання пройшло у жвавому і дискусійному форматі.

Про організацію дистанційного навчання та роботи Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ст. доповіла директор Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ст. Олена ПРИЙМА.

Про організацію роботи Ряснянського НВК в реаліях сьогодення доповіла директор Ольга КАРПЕНКО.

Про роботу Краснопільського ЗДО (ясла-садок) №1 «Малятко», головні проблеми і виклики протягом 2021-2022 доповіла завідувач Тетяна МИГАЛЬ.

Про діяльність Центру дитячої та юнацької творчості у 2021-2022 н.р. та плани на майбутнє доповіла директор Тетяна ЛЕБЕДЕНКО.

До присутніх звернувся з вітальним словом Максим АВРАМЕНКО, зазначивши, що нині завдання номер один – це безпека, життя та здоров’я усіх учасників освітнього процесу. Тому зупинився на підготовці закладів освіти до нового навчального року, розкрив ключові виклики та шляхи їхнього подолання.

Головний спеціаліст відділу освіти Аліна МОСТОВА акцентувала увагу на стан готовності споруд цивільного захисту та найпростіших укриттів у закладах освіти.

По закінченню конференції було окреслено основні завдання, реалізація яких буде здійснюватися у 2022/2023 навчальному році



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень