A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Краснопільської селищної ради

Запрошуємо школярів до участі в Міжнародній Економічній Олімпіаді

Дата: 13.02.2023 13:02
Кількість переглядів: 12

Запрошуємо українських школярів до участі в Міжнародній Економічній Олімпіаді

 

Вперше українські школярі поїдуть до Словаччини, щоб разом з представниками понад 17 різних країн позмагатись у знаннях з економіки.

 

Facebook post - 7

BFMC у партнерстві з EFI запрошує українських школярів взяти участь у першій в Україні Міжнародній Економічній Олімпіаді від чеського Institute of Economic Education (INEV).

Економічна Олімпіада — це змагання з економічного мислення між школярами різних країн, метою якого є зацікавити підлітків вивченням економіки і виміряти їхній рівень економічної грамотності.

Олімпіада складається з чотирьох етапів: шкільний, регіональний, національний та міжнародних тур. На національний етап потраплять 50 найкращих учасників, а вже серед них буде обрано 5 учнів, які представлятимуть Україну на міжнародному конкурсі з представниками понад 17 інших країн.

Для участі в Олімпіаді не потрібно навчатися у спеціалізованій школі або класі. Ми запрошуємо усіх учнів 10-11 класів перевірити своє економічне мислення!

Щоб взяти участь у Олімпіаді, вчителям необхідно зареєструвати свою школу за посиланням. Після реєстрації вчителі стануть координаторами шкільного туру у своєму навчальному закладі, саме їм буде надіслано інформацію про дати та час проведення Олімпіади і надано пароль доступу до тестування. Одна школа може відправити на Олімпіаду необмежену кількість учасників. Зареєструвати навчальний заклад необхідно до 28 лютого 2023 року.

За додатковою інформацією звертайтесь за адресою: info@bendukidze.org.

Детальніше про Олімпіаду читайте на сайті EFI.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень