A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Краснопільської селищної ради

Стартує Благочинна акція «Стань помічником Святого Миколая!»

Дата: 21.11.2022 10:54
Кількість переглядів: 16

Відділ освіти Краснопільської селищної ради інформує про проведення благочинної акції «Стань помічником Святого Миколая!».

Благочинна акція «Стань помічником Святого Миколая!» стартує сьогодні, 21 листопада, триватиме до 19 грудня. Метою акції є збір і формування подарунків військовим ЗСУ до Дня Святого Миколая. Долучатися просимо - вчителів, вихователів, учнів, батьків та усіх охочих до виготовлення подаруків.

Зазначимо, що тисячі наших бійців захищають нашу країну, багато поранених лікуються в госпіталях. Святий Миколай не може забути жодного з них! Всі небайдужі можуть долучитися до започаткованої нами акції та допомогти зібрати кожному воїну Збройних Сил України окремий подарунок.

У подарунковий набір можуть входити, наприклад: дитяча листівка з малюнком та побажанням, Іконка Святого Миколая, оберіги та мотанки та інші подарункові приємності для бійців.

Упевнені, такий подарунок стане часткою подяки нашим воїнам від вдячних українців та створить святковий настрій бійцям в суворих умовах війни.

Щиро поважаємо українських воїнів та пишаємося ними, їхньою силою, їхньою мужністю. Сподіваємося, що подарунки створені дитячими руками, зігріють воїнів душевним теплом, оберігатимуть їх від ворожих куль та допоможуть здобути Перемогу і Мир для нашої України.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень